NIEUWS

blog

Uitzending en video "BEAU" bij Stal Mansour

Gijs Tuinman over wat werken met paarden betekent voor veteranen met PTSS in het nieuwe programma "BEAU" van Beau van Erven Dorens.

blog

Opnames "BEAU" bij Stal Mansour

Op donderdag 12 september werden bij Stal Mansour opnames gemaakt van de training van de Hephaistosianen voor uitzending in het nieuwe programma "BEAU" van Beau van Erven Dorens.

blog

Artikel Defensiekrant

In het recente nummer van de Defensiekrant is een artikel gewijd aan de activiteiten van Stichting Hephaistos. Het artikel is via de link hieronder te lezen. Naar het artikel in de Defensiekrant

blog

Artikel NRC

In de NRC stond op 24 juni een artikel over veteranen met PTSS en hun moeilijke zoektocht naar hulp en ondersteuning.

blog

Onderzoeksverslag pilotstudie

Het onderzoeksverslag van het onderzoek (pilotstudie) naar de behandeling van PTSS-gediagnostiseerde veteranen middels interactie met paarden, is op vrijdag 14 juni aangeboden. Het onderzoeksrapport is hier te downloaden.

blog

Artikel Telegraaf

Op zaterdag 15 juni plaatste de Telegraaf / Nieuws van de dag een mooi paginagroot artikel in de krant over Gijs Tuinman, drager van de Willemsorde, de hoogste Nederlandse onderscheiding, en zijn inzet voor collega's en anderen met PTSS.

blog

Foto's presentatie onderzoek bij Stal Mansour

Op vrijdag 14 juni werd bij Stal Mansour in Schaarsbergen het onderzoeksrapport inzake de pilotstudie naar de behandeling van PTSS-gediagnotiseerde veteranen middels interactie met paarden gepresenteerd.

cript type="text/javascript" src="js/custom.js">